Delegacion nga Kabineti i Presidentit vendosi lule me rastin e Ditës së Armatës

18 Gusht 2023 | Kumtesat

Delegacion nga Kabineti i Presidentit i Republikës së Maqedonisë së Veriut i përbërë nga Blerim Kolalli, këshilltar i veçantë për siguri nacionale dhe kolonelja Biljana Bllazhevska, adjutante e Presidentit me rastin e Ditës së Armatës, sot në varrezat në Butel, Shkup, vendosën lule të freskëta pranë përmendores së luftëtarëve të rënë të LNÇ-së në Kopshtin e kolosëve dhe pranë prehimoreve të përjetshme të Presidentit Kiro Gligorov, Presidentit Boris Trajkovski dhe gjeneralit Mihaillo Apostollski.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...