Delegacion nga Kabineti Presidentit bëri homazhe për tetë rezervistët e Armatës të rënë në Stanet e Lubotenit

10 Gusht 2023 | Kumtesat

Delegacion nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut i përbërë nga kolonelja Biljana Bllazhevska, adjutante e Presidentit dhe Blerim Kolalli, këshilltar i veçantë për siguri nacionale, me rastin e 22-vjetorit të rënies së tetë rezervistëve ushtarakë pranë vendit të quajtur Stanet e Lubotenit, sot vendosi lule të freskëta pranë përmendores së Tomisllav Nastevskit në Gjorçe Petrov dhe pranë përmendores në Vollkovo, pranë përmendores në fshatin Luboten dhe në kazermën “Ilinden” në Shkup.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...