Bashkëshortja e Presidentit për vizitë para Krishtlindjes në Manastir

6 Janar 2023 | Kumtesat

Bashkëshortja e Presidentit, Elizabeta Gjorgievska me rastin e festave të Krishtlindjes, në Manastir i vizitoi ISHP Spitalin klinik “Dr. Trifun Panovski” dhe IP Shtëpinë e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

Gjatë vizitës në ISHP Spitalin klinik “Dr. Trifun Panovski”, Gjorgievska e vizitoi repartin e fëmijëve. Në këtë institucion, ajo u takua me drejtorin dr. Aleksandar Obednikovski me të cilin bisedoi mbi gjendjen aktuale dhe funksionimin e spitalit.

Në Manastir, bashkëshortja e Presidentit e vizitoi edhe IP Shtëpinë e foshnjave ku u prit nga u.d. drejtoreshën Aneta Taleska. Në suazat e kësaj vizite, Gjorgievska u shoqërua me fëmijët që qëndrojnë në këto shtëpi.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....