Presidenti Pendarovski e mirëpriti ambasadorin britanik Metju Loson

Presidenti Pendarovski e mirëpriti ambasadorin britanik Metju Loson

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, Metju Loson. Në këtë takim u bisedua mbi marrëdhëniet dhe bashkëpunimin bilateral midis dy shteteve, si dhe mbi ngjarjet aktuale dhe sfidat...

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me euroambasadorin Gir

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me euroambasadorin Gir

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ambasadorin Gir. Në këtë takim u fol mbi ngjarjet politike në vend pas formimit të Qeverisë teknike dhe në prag të procesit zgjedhor, si dhe...

Presidenti Pendarovski i dekoroi Bedije Begovskën, Bllagoja Çorevskin, Gjokica Llukarevskin, Olivera Nikollovën, Refet Abazin, Risto Vërtevin dhe Sllobodan Unkovskin me Dekoratën për Merita për Republikën e Maqedonisë së Veriut

Presidenti Pendarovski i dekoroi Bedije Begovskën, Bllagoja Çorevskin, Gjokica Llukarevskin, Olivera Nikollovën, Refet Abazin, Risto Vërtevin dhe Sllobodan Unkovskin me Dekoratën për Merita për Republikën e Maqedonisë së Veriut

Presidenti Pendarovski, në ceremoni soleme që u mbajt mbrëmë në Filarmoni i dekoroi Bedije Begovskën, Bllagoja Çorevskin, Gjokica Llukarevskin, Olivera Nikollovën, Refet Abazin, Risto Vërtevin dhe Sllobodan Unkovskin me Dekoratën për Merita për Republikën e Maqedonisë...