Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e 1 Majit, Ditës së Punës

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e 1 Majit, Ditës së Punës

Me rastin e 1 Majit, Ditës së Punës, Presidenti Stevo Pendarovski e dërgoi këtë mesazh: “Resursi njerëzor është resursi më i vyeshëm për çdo shtet. Fakti se pjesa më e madhe e demokracive të zhvilluara sot po ballafaqohen me mungesën e fuqisë së punës, është alarm për...

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....

Takim lamtumire me ambasadorin shqiptar Fatos Rekën

Takim lamtumire me ambasadorin shqiptar Fatos Rekën

Presidentin Stevo Pendarovski e mirëpriti në takim lamtumire ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Fatos Rekën. Në këtë takim u shkëmbyen mendime mbi zhvillimin e përgjithshëm të marrëdhënieve bilaterale midis dy shteteve, ku u vlerësua se ato shënojnë vazhdimisht...