Takimi i Presidentit Pendarovski me Presidentin e Malit të Zi, Millatoviq

Takimi i Presidentit Pendarovski me Presidentin e Malit të Zi, Millatoviq

Presidenti Stevo Pendarovski në margjinat e Konferencës 60-të të sigurisë në Munih, mbrëmë u takua me Presidentin e Malit të Zi, Jakov Millatoviq. Në këtë takim, të dy bashkëfolësit shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet e përgjithshme bilaterale, duke shprehur kënaqësi...

Pendarovski: Asnjëherë më parë, për asnjë ligj, Bashkimi Evropian nuk ka reaguar para se të miratohet ligji për shkak të keqpërdorimit të flamurit evropian – për Ligjin për lojërat e fatit kushte reagim të tillë

Pendarovski: Asnjëherë më parë, për asnjë ligj, Bashkimi Evropian nuk ka reaguar para se të miratohet ligji për shkak të keqpërdorimit të flamurit evropian – për Ligjin për lojërat e fatit kushte reagim të tillë

Për ndryshimet e Kodit Penal kishte direktivë të qartë evropiane për konfiskim të pronës të fituar nëpërmjet krimit. Domethënë, në atë pjesë, ndryshimet e Kodit Penal janë harmonizuar me Direktivën Evropiane për ngrirje dhe konfiskim të lëndëve dhe dobisë pronësore, e...