Presidenti Pendarovski “Ballë për ballë” në Zletovë

22 Dhjetor 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e projektit “Ballë për ballë me Presidentin” sot ishte në shkollën rajonale themelore “Kiril i Metodij” në Zletovë.

Gjatë qëndrimit në shkollë, Presidenti Pendarovski i vizitoi tri nxënëset e vetme në klasën e parë dhe nxënësit e klasës së tretë, ku mësimdhënia është inkluzive, përkatësisht një nga nxënëset e ndjek mësimin me asistent ndihmës. Me nxënësit e klasës së parë dhe të tretë Presidenti bisedo për lëndët e tyre të preferuara, për sfidat më të mëdha dhe më të vogla me të cilat ballafaqohen në mësim. Të nxitur nga kërshëria e tyre, fëmijë i parashtruan Presidentit shumë pyetje mbi jetën profesionale, por edhe private.

Në shkollë Presidenti Pendarovski bisedoi edhe me nxënësit klasës shtatë që ndiqnin orën e informatikës.

Shkolla rajonale themelore “Kirili dhe Metodij” në Zletovë është ndërtuar në vitin 1966. Në të ka 149 nxënës nga klasa e parë deri në të nëntën që mësojnë sipas programeve arsimore novatore.

Shkolla ë Zletovë funksionon në përbërje të SHTHK “Vëllezërit Milladinovci” në Probishtip, e cila është zgjedhur për testimin ndërkombëtar TIMSS 2023, studimi ndërkombëtar për matjen e trendëve në matematikë dhe shkencat e natyrës.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...