Presidenti Pendarovski në dialogun politik të liderëve për Ballkanin Perëndimor në Davos

25 Maj 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e Forumit ekonomik botëror në Davos, sot mori pjesë në sesionin e liderëve “Dialogu diplomatik për Ballkanin Perëndimor”, ku u diskutua mbi aspektet politike dhe ekonomike në vendet e Ballkanit Perëndimor në prizmin e kontekstit të ri gjeopolitik në Evropë.

Në suazat e diskutimit liderët nga Ballkani Perëndimor folën mbi mundësitë për intensifikim të bashkëpunimit në planin ekonomik, shfrytëzimin e potencialit ekzistues, si dhe mbi përforcimin e dialogut politik, besimin e ndërsjellë dhe partneritetin ndërkombëtar në lidhje me përforcimin e sigurisë rajonale.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Shkupi prajd 2022

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Shkupi prajd 2022

Presidenti Stevo Pendarovski i takoi vullnetarët dhe organizatorët e paradës së krenarisë Shkupi prajd 2022, me të cilët pati mundësi të bisedojë drejtpërdrejt mbi mënyrën e organizimit të paradës, nga logjistika dhe pritja e të ftuarve, deri te mbështetja...

Takimi i Presidentit Pendarovski me aktivistin Ilija Jovanoviq

Takimi i Presidentit Pendarovski me aktivistin Ilija Jovanoviq

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti aktivistin Ilija Jovanoviq, kryetar i Shoqatës së fëmijëve pa prindër dhe mbështetje të grupeve vulnerabile sociale të qytetarëve “Ndërtojmë të ardhmen”. Në këtë takim Jovanoviq e Informoi Presidentin mbi aktivitetet të...