Presidenti Pendarovski dhe Presidenti Matarela vendosën kurora pranë varrit të Goce Dellçevit në Kishën “Shën. Spas”

9 Shtator 2022 | Kumtesat

Në suazat e vizitës zyrtare të Presidentit të Republikës Italiane, Serxho Matarela në Republikën e Maqedonisë së Veriut, sot Presidenti Pendarovski dhe Presidenti Matarela vendosën kurora pranë varrit të revolucionarit maqedonas Goce Dellçev në Kishën “Shën. Spas”.

Të dy presidentët, pas përfundimit të ceremonisë së vendosjes së kurorave, e panë ikonostasin, ikonat dhe afresket në Kishën “Shën. Spas”.

Paraprakisht, Presidenti Stevo Pendarovski në Kabinetin e Presidentit, me ceremoni zyrtare me nderimet më të larta shtetërore dhe ushtarake e priti Presidentin Matarela, kurse pas takimit tet-a-tet dhe takimit plenar të delegacioneve zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës Italiane, u mbajt konferencë e përbashkët për shtyp e të dy presidentëve.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...