Kabinet i hapur me nxënësit e Programit për liderët e rinj nga bashkësitë e margjinalizuara

6 Dhjetor 2023 | Kumtesat

Në suazat e aktivitetit Kabinet i hapur, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan nxënësit e shkollave të mesme: SHMQSH “Shaip Jusuf”, SHMQSH “Marija Skllodovska Kiri” dhe SHMQSH “Llazar Tanev” që marrin pjesë në Programin e liderëve të rinj nga bashkësitë e margjinalizuara, qëllimi i të cilit është zhvillimi dhe përparimi i lidershipit në shoqërinë qytetare në Maqedoninë e Veriut.

Vizitorët kanë mundësi të takohen me Presidentin Pendarovski dhe të bisedojnë për planet e tyre të ardhshme arsimore dhe përcaktimet profesionale, kurse i shkëmbyen rrëfimet dhe përvojat e veta nga realizimi i deritanishëm i pesë projekteve në suazat e programit, që realizohen mbi disa fusha sociale.

Presidenti Pendarovski e përshëndeti aktivitetin e tyre, duke shprehur bindjen se angazhimet e tilla kanë kontribut pozitiv në proceset shoqërore.

Gjatë qëndrimit në Kabinet, nxënësit kanë mundësi të vizitojnë edhe hapësirat ku realizohen takimet zyrtare dhe të punës, sallat ku mbahen takime, solemnitete, evenimente dhe konferenca për shtyp, si dhe ta shikojnë diptikun impozant “Maqedonia – vend i ndritshëm” dhe “Maqedonia kujton” të akademikut Gligor Çemerskit, të vendosur në të dy muret e sallës Mozaik.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...