Përfaqësues i Kabinetit të Presidentit vendosi lule me rastin e 13 Nëntorit – çlirimit të qytetit të Shkupit

13 Nëntor 2021 | Kumtesat

Me rastin e festimit të 13 Nëntorit, Ditës së Çlirimit të Shkupit, një përfaqësues i Kabinetit të Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi lule pranë Varrezave të dëshmorëve në Butell, në vendpushimit të përjetshëm të gjeneralit, Mihajlo Apostollskit dhe pranë Përmendores së Çlirimtarëve të Shkupit. 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit