Vizitë pune e Presidentit Pendarovski në Republikën e Kosovës

25 Janar 2024 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot më 25 janar 2024, të enjte, do të jetë për vizitë pune në Republikën e Kosovës.

Është paraparë që Presidenti Pendarovski në Prishtinë të takohet me Presidenten e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriun dhe Kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurtin.

Në Pejë, Presidenti Pedarovski do të vizitojë Komandën rajonale – Perëndim të KFOR-it, ku është paraparë të takohet me komandantin e Komandës rajonale – Perëndim, kolonelin Françesko Ferara dhe me përfaqësuesit e kontingjentit maqedonas në suazat e KFOR-it.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...