Select Page

Shënohet 13 Nëntori, Dita e Çlirimit të Shkupit

13 Nëntor 2020 | Kumtesat

Me rastin e shënimit të 13 Nëntorit, Ditës së Çlirimit të Shkupit, një delegacion nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi lule në “Varrezat Partizane” në Butel, në vendin e prehjes së përjetshme të Gjeneralit Mihajlo Apostolski dhe para Monumentit të Çlirimtarëve të Shkupit.

 

Presidenti Pendarovski në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara: Përveç masave të institucioneve që janë më të rëndësishme për momentin, ekziston nevoja për një përgjegjësi më të madhe individuale

Presidenti Pendarovski në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara: Përveç masave të institucioneve që janë më të rëndësishme për momentin, ekziston nevoja për një përgjegjësi më të madhe individuale

Presidenti Stevo Pendarovski me rastin e 3 dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara u takua sot dhe bisedoi me përfaqësuesit e Këshillit Nacional të Organizatave Invalidore të Maqedonisë. Duke theksuar se vendi ynë gati një dekadë më parë ...

Pin It on Pinterest