Takime të Presidentit Pendarovski në margjinat e Konferencës së Kombeve të Bashkuara mbi Ndryshimet Klimatike COP28

1 Dhjetor 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e pjesëmarrjes në Konferencën e Kombeve të Bashkuara mbi Ndryshimet Klimatike – COP28 në Dubai realizoi takime të shkurtra me Mbretin britanik Çarlsin e Tretë, me Mbretin e Jordanisë, Abdullai i Dytë dhe Presidenten e Republikës së Sllovenisë Natasha Pirc Musar dhe Presidenten e Republikës së Sllovakisë Zuzana Çaputova, me Presidenten e Hungarisë, Katalin Novak, me Presidentin e Malit të Zi Jakov Milatoviq, me Presidentin e Qipros Nikos Kristodulidis, me Presidentin e Brazilit Luis Inacio Lula da Silva, me Kryeministrin e Mbretërisë së Spanjës Pedro Sançez Perez-Kastehon, me Kryeministrin e Holandës, Mark Rute, me Kryeministren e Islandës, Katrin Jakobsdotir, me Kryeministrin e Indisë, Narendra Modi, me Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, me ministrin e Jashtëm britanik dhe ish-kryeministrin David Kamerun, me ish-kryeministrin britanik, Toni Bler dhe me presidentin e FIFA-s, Xhani Infatino.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...