Qendra e mediave

Pendarovski priti në takim ambasadorin italian, Karlo Romeo

Presidenti i Republikës së Maqedonisë  së Veriut, Stevo Pendarovski, sot e priti ambasadorin italian Karlo Romeo, Ambasador i Republikës Italiane në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në takimin, është biseduar për marrëdhëniet bilaterale mes Maqedonisë së Veriut...

Kërko

Fjalimet

Takim me krerët dhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot priti krerët dhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare, të përfshira në Kushtetutën e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Në takim morën pjesë, kreu i Kishës Ortodokse të Maqedonisë- Dioqeza e Ohrit,...

Rrjetet sociale

Twitter