Qendra e mediave

Njoftim

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot dërgoi njoftim deri tek kryetari i Komisionit për zgjedhje dhe emërime të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Illija Dimovski se docent d-r Aleksandar Spasov, nga Universiteti “Shën Kirili...

Pendarovski priti në takim ambasadorin italian, Karlo Romeo

Presidenti i Republikës së Maqedonisë  së Veriut, Stevo Pendarovski, sot e priti ambasadorin italian Karlo Romeo, Ambasador i Republikës Italiane në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në takimin, është biseduar për marrëdhëniet bilaterale mes Maqedonisë së Veriut...

Kërko

Fjalimet

Takim e Presidentit Pendarovski me Ambasadoren zvicerane Tejada

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot e pritiAmbasadorene Konfederatës Zvicerane, Sibile Suter Tejada. Në takimin u shkëmbyen mendime e marrëdhënive bilaterale mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dheKonfederatës Zvicerane, ku ishte...

Rrjetet sociale

Twitter