Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me u.d. drejtor i Agjencisë së Energjetikës, Dario Nikollovski

29 Mars 2021 | Takimet

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti u.d. drejtorin e Agjencisë së Energjetikës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dario Nikollovski.

Në këtë takim drejtori Nikollovski e informoi Presidentin Pendarovski mbi aktivitet aktuale dhe punën e Agjencisë në lidhje me realizimin e planeve strategjike, si dhe mbi zhvillimin e potencialeve për shfrytëzim të burimeve të rinovueshme të energjisë, që janë në funksion të mbrojtjes së mjedisit jetësor.

Në këtë takim u bisedua mbi mundësitë për organizim të trajnimeve dhe për edukimin e të rinjve mbi temat për efikasitetin energjetik dhe rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit jetësor, në TëRinjtëHab – Zyra e Presidentit.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...