Takimi anëtarët e grupit rok “Cërno Sobranie” nga gjimnazi shkupjan “Nikolla Karev”

4 Mars 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski në gjimnazin SHMQSH “Nikolla Karev” në Shkup u takua me anëtarët e grupit rok “Cërno Sobranie” (Kuvendi i Zi) dhe mentoren e tyre, profesoreshën e artit muzikor, Emilia Ristanovska.

Anëtarët e “Cërno Sobranie” e njohën Presidentin Pendarovski me idetë e tyre dhe konceptin për angazhimet muzikore, si dhe me planet për të ardhmen e grupit. Ata folën edhe mbi përshtypjet nga performanca e fundit në koncertin e grupeve të gjimnazistëve dhe morën çmimin për kitaristin më të mirë dhe vokalet më të mira.

Presidenti Pendarovski i përgëzoi anëtarët e grupit dhe profesoreshës Ristanovska, duke theksuar se është i impresionuar nga energjia dhe kreativiteti i tyre rinor, por edhe nga mendimi kritik dhe niveli i vetëbesimit në grup.

Presidenti u rekomandoi të vazhdojnë në rrugën e vet dhe u dëshiroi sukses në të ardhmen.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...