Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësuesit e Shoqatës së Depozitarëve të Dëmtuar nga  Banka Eurostandard.

8 Qershor 2021 | Takimet

Sot, Presidenti Stevo Pendarovski u takua me përfaqësuesit e Shoqatës së Depozitarëve të Dëmtuar nga Banka Eurostandard.

Në takim, përfaqësuesit e shoqatës e njohën Presidentin Pendarovski me kërkesat e tyre për kompensim të plotë monetar të individëve të dëmtuar dhe depozitarëve të personave juridikë në Bankën Eurostandard, pas vendimit për revokimin e licencës për krijimin dhe punën e bankës.

Presidenti Pendarovski theksoi përpjekjet e tij që të gjitha veprimet e mundshme kriminele të kryera nga cilido qoftë subjekt të zgjidhen me procedurën e duhur ligjore.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit