Select Page

Stevo Pendarovski

President i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Biografi

Lajme

отворен кабинет

Kabineti Hapur

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Vila Vodno janë të hapur për të gjithë qytetarët.

Kushdo që ka dëshirë dhe interes, do të ketë mundësi ta shikojë Kabinetin, hapësirat e punës në Vilë, të punësuarit në Kabinetin e Presidentit, sallat ku organizohen evenimente solemne, ngjarje, konferenca për shtyp, takime, mbledhje të Këshillit të Sigurimit, dhënia e letrave kredenciale për ambasadorët e huaj dhe aktivitetet e tjera zyrtare të Presidentit të shtetit.

“Ballë për ballë me Presidentin” është program nëpërmjet të cilit u mundësohet banorëve të vendeve të ndryshme në Maqedoninë e Veriut të takohen me Presidentin, kështu që Presidenti Pendarovski do t’i dëgjojë nga afër problemet, idetë për tejkalimin e problemeve si dhe sfidat me të cilat ballafaqohen ata.

лице в лице
отворен кабинет

Të rinj të suksesshëm

Presidenti Stevo Pendarovski mbështet krijimin e politikave të cilat do të kontribuojnë që të zvogëlohet largimi i të rinjve nga vendi ynë, si dhe të krijohen perspektiva për të rinjtë dhe kuadrot e suksesshme.

Një nga projektet që ka për qëllim të kontribuojë në vlerësimin e mundit dhe dijeve të të rinjve është mirënjohja “Të rinj të suksesshëm”.

Patronazhe

Nëpërmjet patronazheve Presidenti kontribuon në afirmimin e artit dhe kulturës, shkencës, arsimit, sportit, përforcimin e inkluzionit dhe në përparimin e kushteve për grupet e lëndueshme në shoqëri.

лице в лице

Pin It on Pinterest