Intervista e Presidentit Pendarovski në “Tema e ditës” në TV Sitell

26 Tetor 2022 | Intervistat

Presidenti Stevo Pendarovski në “Tema e ditës” në TV Sitell, e tha qëndrimin e vet mbi ndryshimet kushtetuese, mbi Ligjin për shoqatat dhe hapjen e klubeve kulturore, mbi eurointegrimet, krizën energjetike dhe ndihmën që pritet nga Bashkimi Evropian.

Për ndryshimet kushtetuese dhe vendosjen e bullgarëve në preambulën e Kushtetutës, Presidenti konsideron se nuk duhet të shpejtohet, sepse ka 14 muaj deri në procesin e skriningut, kurse deri atëherë duhet t’u përkushtohemi reformave.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...