Intervista e Presidentit Pendarovski për “Slloboden Peçat”

8 Tetor 2022 | Intervistat

intervistën për “Slloboden peçat”, Presidenti Pendarovski foli mbi krizën energjetike, mbi ngjarjet aktuale politike në shtet, politikën e jashtme, si dhe mbi gjendjen globale të sigurisë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e vizitës së punës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me rastin e pjesëmarrjes në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, dje e vizitoi Nju-Xhersin. I shoqëruar nga bashkëshortja, Elizabeta Gjorgievska, Presidenti...