Ceremonia e dekorimit me Dekoratën për Merita për Republikën e Maqedonisë së Veriut

29 Janar 2024 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, sot, më 29 janar 2024, e hënë, në ceremoni solemne me fillim në orën 19:00 do t’i dekorojë Bedija Begovskën, Bllagoja Çorevskin, Gjokica Llukarevskin, Olivera Nikollovën, Refet Abazi, Risto Vrtevin dhe Sllobodan Unkovskin me Dekoratën për Merita për Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ceremonia do të transmetohet drejtpërdrejt në faqen e Fejsbukut dhe në kanalin e Jutjubit të Presidentit.

I ftojmë ekipet e mediave në Filarmoni në orën 18:30.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...