Presidenti Pendarovski në vizitë zyrtare në Republikën e Çekisë

29 Gusht 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Çekisë.

Sot, më 29 gusht 2023, e martë, në Pragë, Presidenti Pendarovski me nderimet më të larta shtetërore dhe ushtarake do të pritet nga Presidenti i Republikës së Çekisë, Petër Pavel, më pas do të mbahet takim tet-a-tet midis të dy presidentëve, kurse është paraparë edhe takim plenar i delegacioneve të të dy shteteve.

Presidenti Pendarovski do të takohet edhe me Kryetarin e Senatit të Parlamentit, Millosh Vistërçill, me kryetaren e Dhomës së deputetëve të Parlamentit, Marketa Pekarova Adamova dhe me Kryeministrin e Qeverisë, Petër Fialla. Gjatë vizitës zyrtare në Republikën e Çekisë, Presidenti Pendarovski do të shoqërohet nga Bashkëshortja Elizabeta Gjorgievska.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...