Takimi i Presidentit Pendarovski me kryetarin e Bashkësisë hebraike, Pepo Levi

13 Shtator 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti kryetarin e Bashkësisë hebraike, Pepo Levi.

Në këtë takim, Presidenti Pendarovski u informua për aktivitetet dhe projektet aktuale të Bashkësisë hebraike në fushën e arsimit dhe kulturës për bashkëpunimin që e kanë me institucionet shtetërore dhe me Fondin e holokaustit, si dhe për angazhimet dhe planet e tyre të ardhshme.

Presidenti Pendarovski e riafirmoi përpjekje e tij personale për përparimin e mëtejshëm të bashkëpunimit me bashkësinë hebraike, nëpërmjet mbështetjes së aktiviteteve të tyre, festimin e përbashkët të festave hebraike dhe ruajtjen dhe afirmimin e kulturës, traditës dhe zakoneve të hebrenjve maqedonas.

Në këtë takim u fol edhe mbi gjendjen aktuale në shtet në planin e brendshëm dhe të jashtëm, si edhe për kontributin e bashkësisë hebraike në zhvillimin dhe përparimin e përgjithshëm të shoqërisë maqedonase.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...