Presidenti Pendarovski mori pjesë në festimin me rastin e 8 Shtatorit, Ditës së Pavarësisë

8 Shtator 2020 | Kumtesat

 

 

Presidenti Stevo Pendarovski sot mori pjesë në festimin qendror me rastin e 8 Shtatorit, Ditës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Kremtimi filloi me aktin e ndryshimit të flamujve në sheshin para Qeverisë, ku është intonuar edhe himni i shtetit. Pastaj është treguar video me mesazhet me rastin e 29 vjetorit të pavarësisë.

Më parë, një delegacion nga Kabineti i Presidentit, i udhëhequr nga sekretari i përgjithshëm, Mile Boshnjakovski , kurse në të cilin ishin edhe zëvendëssekretari Toshe Zafirov dhe adjutantja e Presidentit, kolonelja Biljana Bllazhevska, vunë lule të freskëta edhe në vendpushimin e përjetshëm të ish-presidentëve Kiro Gligorovit dhe Boris Trajkovskit.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...