Presidenti Pendarovski në Nju-Jork do të mbajë fjalim në Samitin për Qëllimet për zhvillim të qëndrueshëm

18 Shtator 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, në suazat e pjesëmarrjes në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, sot pasdite me orën maqedonase do të marrë pjesë në hapjen e Forumit politik të nivelit të lartë për zhvillim të qëndrueshëm me organizim nga Asambleja e Përgjithshme dhe do të mbajë fjalim në dialogun e liderëve “Zmadhimi i aktiviteteve në tranzicionet kryesore që të përshpejtohet përparimi i Qëllimeve për zhvillim të qëndrueshëm”.

Samiti për zhvillim të qëndrueshëm mund të ndiqet nëpërmjet platformave digjitale të Kombeve të Bashkuara: https://media.un.org/en/webtv/schedule

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...