Shënimi i 18-vjetorit të vdekjes së Presidentit Boris Trajkovski dhe anëtarëve të delegacionit

26 Shkurt 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot vendosi lule të freskëta pranë varrit të Presidentit Boris Trajkovski në Kopshtin e kolosëve në varrezat e qytetit “Butel” në Shkup, me rastin e shënimit të 18-vjetorit të vdekjes së Presidentit Trajkovskit në afërsi të Mostarit, Bosnjë dhe Hercegovinë.

Presidenti Pendarovski vendosi lule të freskëta edhe pranë vendpushimeve të përjetshme të anëtarëve të delegacionit që e humbën jetën: Dimka Illkova-Boshkoviq, Riste Bllazhevski, Mile Krstevski, Marko Markovski dhe Branko Ivanovski.

Delegacion, i përbërë nga përfaqësues të Kabinetit të Presidentit, nga Kuvendi dhe nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, vendosi lule të freskëta edhe pranë përmendores në vendin e fatkeqësisë në Rotimlje, Bosnjë dhe Hercegovinë.

Delegacion nga Kabineti i Presidentit sot vendosi lule të freskëta dhe pranë vendpushimit të përjetshëm të Anita Krishan Llozanovska në varrezat në Veles.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...