Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me Enes Ibrahim, kryetarin e Partisë për Lëvizje të Turqve

22 Shkurt 2022 | Kumtesat, Takimet

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti kryetarin e Partisë për Lëvizje të Turqve, Enes Ibrahim.

Në këtë takim Presidenti Pendarovski u informua mbi aktivitetet e përgjithshme të partisë në drejtim të përparimit të mëtejshëm të pozitës së bashkësisë etnike turke në institucionet në vend.

Në këtë takim është vlerësuar se përfaqësuesit e bashkësisë turke, si pjesë e pandashme e shoqërisë sonë multietnike dhe multikulturore japin një kontribut të rëndësishëm në ndërtimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut si Republikë demokratike, e zhvilluar dhe me prosperitet

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit