Takimi i Presidentit Pendarovski me drejtorin e Fondacionit “Fridrih Ebert”, Peter Hurelbrink

31 Gusht 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti Peter Hurelbrink, drejtorin e ri të Fondacionit “Fridrih Ebert” për Maqedoninë e Veriut dhe për Kosovën.

Në takim u bisedua mbi bashkëpunimin me këtë fondacion në suazat e Qendrës Presidenciale për Edukim Politik. Në këtë drejtim u shpreh pritja se bashkëpunimi do të vazhdojë dhe se do të thellohet edhe mandej.

Duke e shprehur përgatitjen për realizimin e projekteve të ardhshme të përbashkëta, Presidenti Pendarovski e përshëndeti mbështetjen që shteti ynë e merr nga Fondacioni “Fridrih Ebert”, si dhe mbështetjen nga Gjermania për procesin eurointegrues të Maqedonisë së Veriut.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...