Takimi me përfaqësuesit e Distriktit Lajons 132 – Maqedonia e Veriut dhe kryetarin e organizatës ndërkombëtare, Brajan Shihan

31 Mars 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti Brajan Shihan, kryetarin e Asociacionit ndërkombëtar të klubeve Lajons dhe përfaqësuesit e Distriktit Lajons 132 Maqedonia e Veriut, me rastin e 25-vjetorit të punës së tyre në shtetin tonë.

Presidenti Pendarovski u njoh me punën e përgjithshme të kësaj organizate, që ka për qëllim mbështetjen e bashkësisë, kujdesin për grupet vulnerabile dhe aktivitetet humanitare, kurse e cila në Maqedoninë e Veriut bashkon 30 klube Lajons. Përfaqësuesit e organizatës e njohën Presidentin Pendarovski me projektet dhe programet aktuale, si dhe aktivitetet e planifikuara për festimin e 25-vjetorit nga puna e tyre në shtet.

Me rastin e këtij jubileu, Presidenti Pendarovski dhe përfaqësuesit e Lajons mbollën një dru rrapi në oborrin e Kabinetit të Presidentit.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....