Intervistë e Presidentit Pendarovski për emisionin Triling

30 Korrik 2021 | Intervistat

Në intervistën për emisionin Triling të Televizionit 24, Presidenti Pendarovski foli mbi këndvështrimet për ngjarjet në shtet në tri dekadat e kaluara pas shpalljes së pavarësisë dhe foli mbi gjendjet aktuale të brendshme politike, perspektivën evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut, marrëdhëniet me fqinjët, gjendjet në rajon.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit