Presidenti Pendarovski nikoqir i ekspozitës “Laboratori i të kaluarës për të ardhmen: Rrëfime për Shkollën verore të arkitekturës në manastirin Shën. Joakimi i Osogovisë 1992-2017”

Presidenti Pendarovski nikoqir i ekspozitës “Laboratori i të kaluarës për të ardhmen: Rrëfime për Shkollën verore të arkitekturës në manastirin Shën. Joakimi i Osogovisë 1992-2017”

Në Kabinetin e Presidentit sot në mënyrë solemne u hap ekspozita “Laboratori i të kaluarës për të ardhmen: Rrëfime për Shkollën verore të arkitekturës në manastirin Shën. Joakimi i Osogovisë 1992-2017” me të cilën shteti ynë u prezantua në Ekspozitën e 18-të...

Fjalimi i Presidentit Pendarovski në Forumin e Hapur për Antikorrupsion

Fjalimi i Presidentit Pendarovski në Forumin e Hapur për Antikorrupsion

Presidenti Stevo Pendarovski sot mbajti fjalim në hapjen e Forumit të Hapur dyditor për Antikorrupsionit të organizuar nga Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar, në kuadër të Programit Qytetarët kundër Korrupsionit dhe Programit Rajonal të Rrjetit kundër...