Mesazhi me rastin e 75-vjetorit të Kombeve të Bashkuara

Mesazhi me rastin e 75-vjetorit të Kombeve të Bashkuara

Të nderuar miq, Në vitin 1945 popujt u bashkuan rreth vizionit që t'i mbrojnë pasardhësit nga tmerri i luftës. Ata i vendosën themelet e rendit të ri ndërkombëtar që në bazën e vet e vë njeriun, dhe jo vetëm shtetet dhe aleancat e tyre. Në 75 vitet e kaluara, Kombet e...