Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për TV Klan

26 Janar 2021 | Intervistat

Në demokraci nuk duhet t’i merren askujt të drejtat. Ligji për regjistrim do t’i rezistojë testimit të kohës, si dhe do ta përfundojë funksionin e vet primar, në bazë të tij të bëjmë regjistrim në rezultatet e të cilit në fund askush nuk do të dyshojë, deklaroi Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut në intervistën për TV Klan.

Në këtë intervistë Presidenti Pendarovski i shpreh qëndrimet e veta në lidhje me metodologjinë e re për pastrimin e gjyqësorit dhe prokurorisë, flet mbi pritjet nga administrata e re amerikane në Ballkan, si edhe mbi pritjet nga zhvillimi i marrëdhënieve me Bullgarinë, nëpërmjet prizmit të integrimeve evropiane maqedonase.

Presidenti Pendarovski flet edhe për ballafaqimin me pandeminë dhe për procesin e vaksinimit i cili pritet të vijojë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e vizitës së punës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me rastin e pjesëmarrjes në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, dje e vizitoi Nju-Xhersin. I shoqëruar nga bashkëshortja, Elizabeta Gjorgievska, Presidenti...