Kabinet i hapur për nxënësit e SHFK “Vera Ciriviri Trena” dhe SHFK “Vëllezërit Milladinovci” nga Shkupi

28 Prill 2023 | Kumtesat

Nxënësit e SHFK “Vera Ciriviri Trena” dhe të SHFK “Vëllezërit Milladinovci” nga Shkupi sot e vizituan Kabinetin e Presidentit Stevo Pendarovski, në suazat e programit Kabinet i hapur.

Vizitorët kishin mundësi të bisedojnë me Presidentin Pendarovski për punën e tij, mbi aktivitetet aktuale në Kabinet dhe i shkëmbyen interesat e veta në suazat e procesit arsimor.

Gjatë qëndrimit në Kabinet i vizituan edhe hapësirat ku realizohen takimet zyrtare dhe të punës, si dhe sallat ku mbahen evenimente, ceremoni, konferenca për shtyp.

Nga të punësuarit në Kabinet nxënësit u njohën me historinë e objektit ku është vendosur Kabineti i Presidentit, si edhe me mënyrën e funksionimit të institucionit, kurse e panë edhe diptikun impozant “Maqedonia – vend i ndritur” dhe “Maqedonia kujton”, vepër e akademikut Gligor Çemerski.

Kabineti i hapur është pjesë e projektit mundëson komunikim të drejtpërdrejtë të qytetarëve me Presidentin Pendarovski. Në vitet e kaluar Kabinetin e kanë vizituar disa mijëra qytetarë të moshave dhe profesioneve të ndryshme, organizata rinore dhe institucione arsimore.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....