Pritja vjetore e përfaqësuesve të korit diplomatik

Pritja vjetore e përfaqësuesve të korit diplomatik

I nderuar  Ministër i punëve të jashtme, E  nderuara ambasadore, doajene e korit diplomatik në Shkup, Ekselenca tuaja. Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë, juve, anëtarëve të korit diplomatik, t’ju dëshiroj mirëseardhje në pritjen tradicionale të Vitit të ri. Të...